WIE BEN IK?

Nagelstyliste Mandy Breedveld Almere

NAIL ART FAN EN NAGELSTYLISTE

Mandy Breedveld

Ik val niet graag op, mijn nagels wel!

Ik was iemand die niet graag zichtbaar was en dat kwam tot uiting in mijn kleding en gedrag. Dit was niet het geval met mijn nagels, deze waren altijd kleurrijk, creatief en opvallend, dus alles behalve onzichtbaar.

En door steeds meer te experimenteren met nail art op mijn nagels, veranderde ik zowel innerlijk als uiterlijk. Dit viel op en mensen werden nieuwsgierig naar mijn nieuwste creaties. Door het grote plezier dat ik ervoer in het bedenken en uitvoeren van de creaties op mijn eigen nagels, besloot ik mijn hart te volgen: mijn eigen nagelstudio waar ik mensen de nagels kan geven die bij hun passen, volledig afgestemd op wie zij zijn om zo iets unieks tot uiting te brengen.

"I do nails, what is your superpower?"

LET'S DO
NAILS

Ik ben iemand die veel geduld heeft en graag luistert naar jouw verhalen. Ik ben een dromer die niets liever doet dan creatief bezig zijn met nagels en oog heeft voor detail. Ik ga dan ook graag met jou en je nagels aan de slag om iets te creëren waar jij blij van wordt. Daar word ik ook blij van!

Enthousiast geworden?

Nail Art aanbrengen Goedgellakt Almere
Gel Nagelstyling Diploma
Diploma Lakwerk nagelstyliste
Diploma handmassage

IMPROVING MYSELF

Ik vind het belangrijk om te blijven leren en zo mijn kennis wat betreft nagels, handen en nail art zo veel mogelijk uit te breiden. Binnenkort zal hier meer verschijnen.

"NAIL TECHS WHO INVEST IN THEIR EDUCATION INVEST IN THEMSELVES" - Tammy Taylor