Goedgellakte Art 1: Gellak of nagellak met simpele nail art

Ga voor wat kleins, ga voor nail art met folie, strepen, glitters of dots, ga voor hartjes of chromepoeder!

Met Goedgellakte Art 1 steel jij de show met prachtige nail art. Met deze nagelbehandeling ga je voor de wat simpelere nail art. Denk hierbij aan folie, strepen, glitters, dots, dierenprints, chromepoeder en hartjes.

De behandeling begint met het preppen van de nagels, ik duw je nagelriemen terug en ik vijl, buffer en ontvet de nagels. Daarna lak ik een kleur in gewone nagellak of gellak. Na het lakken voeg ik allerlei extra’s toe. Ik eindig de behandeling met nagelriemolie. 

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Wil jij ook zulke nagels? Maak dan snel een afspraak voor nagels die met jou matchen! 

Wil jij liever nail art met meer technieken en kleuren? Kijk dan eens bij Goedgellakte Art 2 en Goedgellakte Art 3.