Goedgellakte Art 2: Gellak met deluxe nail art

Ga voor meer: ga voor deluxe nail art met vlammen, sterren, letters of smileys!

Met Goedgellakte Art 2 ga jij voor meer; meer kleuren, meer techniek en meer design. Met deze nagelbehandeling ga je voor de deluxe nail art. Denk hierbij aan vlammen, sterren, letters of smileys.

De behandeling begint met het preppen van de nagels, ik duw je nagelriemen terug en ik vijl, buffer en ontvet de nagels. Daarna lak ik een kleur in gewone nagellak of gellak. Na het lakken voeg ik allerlei gave extra’s toe. Ik eindig de behandeling met nagelriemolie.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Wil jij ook de show stelen met je nagels? Maak dan snel een afspraak voor nagels die met jou matchen!

Wil jij nog meer nail art? Ga dan All Out met Goedgellakte Art 3. Houd je het liever simpeler? Dan is Goedgellakte Art 1 echt iets voor jou.