Goedgellakte Art 3 - All Out! Gellak en te gekke nail art

Ga All Out! met je nail art: maak het zo gek als je kunt bedenken

Met Goedgellakte Art 3 – All Out! trekken we alles uit de kast. Ga voor vlinders, ga voor Disney, ga voor sterren. Ga voor vlammen met een koeienprint of alles met elkaar! Kies wat je wilt.

De behandeling begint met het preppen van de nagels, ik duw je nagelriemen terug en ik vijl, buffer en ontvet de nagels. Daarna lak ik een kleur in gewone nagellak of gellak. Na het lakken voeg ik allerlei extra’s toe. Ik eindig de behandeling met nagelriemolie.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Wil jij de queen van de nail art worden? Maak dan snel een afspraak voor nagels die met jou matchen! Wil jij het liever iets simpeler houden? Kijk dan eens bij Goedgellakte Art 1 en Goedgellakte Art 2.