The Gelbottle Fall

Goedgellakt Kleurtje

Ben jij de Baas van de Basics? Dan kies je voor een Goedgellakt Kleurtje. Kies voor gellak of nagellak uit een groeiende collectie van kleuren!

De behandeling begint met het preppen van de nagels: ik duw je nagelriemen terug, vijl je nagels in de gewenste vorm en ontvet de nagels. Daarna lak ik een kleur en eindig ik de behandeling met nagelriemolie. 

Gellak                              €30,-

Nagellak                          €22,-

Kindermanicure             €17,-

Goedgellakt Begin

Heb je nog oude lak op je nagels  zitten? Boek dan met je behandeling een Goedgellakt Begin, zodat ik de oude lak eerst kan verwijderen.

LET OP! Dit geldt alleen voor klanten die nagellak of gellak bij mij hebben laten lakken.

Gellak                              +€4,-

Nagellak                          +€3,-

Folie Nail Art

Goedgellakte Art

Wil je meer dan de Basics? De Goedgellakte Art gaat een stapje verder dan de gewone nagelbehandeling. 

Ook deze  behandeling begint met het preppen van de nagel, maar na het lakken voeg ik allerlei extra’s toe. Je kunt kiezen uit 3 levels!

Per level zijn er verschillende designs te kiezen die ieder seizoen mee veranderen met trends, nieuwe kleuren en andere inspiratie.

Met Goedgellakte Art 1 ga je voor de wat simpelere nail art. Denk hierbij aan folie, strepen, glitters, stippen, chrome-poeder en kleine hartjes.

Met Goedgellakte Art 2 kun je kiezen uit designs met meer kleuren en techniek. Denk hierbij aan vlammen, sterren, bloemen, letters en smileys. 

Met de Goedgellakte Art 3 kun je kiezen wat je  maar wilt. Op alle 10 de nagels iets met Disney gerelateerd of een andere kleur fade. Of vlammen met een dierenprint erin.

Goedgellakte Art 1 Nagellak               €32,-

Goedgellakte Art 1 Gellak                   €40,-

Goedgellakte Art 2 Gellak                   €55,-

Goedgellakte Art 3 Gellak                   €75,-

Kindermanicure Art 1.                         €22,50

The Gelbottle Truffle

Extra

Heb je nog een kleurtje op je nagels zitten die je er graag af wilt? Geen probleem, ook als je niet voor een nieuwe behandeling gaat kan ik dit er voor je afhalen. 

LET OP! Heb je nog kunstnagelproduct (acryl, gellak enz.) van een andere salon op je nagels zitten? Overleg dan eerst met mij, ik heb misschien niet de juiste middelen in huis om het eraf te halen.

Deze behandeling is inclusief mini manicure (nagel- en nagelriemverzorging) en handcrème, zodat je alsnog met verzorgde handen en nagels de deur uit gaat!

Gellak                              €10,-

Nagellak                          €7,50

"TREAT YOUR NAILS LIKE JEWELS, NOT TOOLS!"